هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد

ناگفته‌های مسافر جامانده از هواپیمای اوکراینی+ صوت

بعد از گذشت ۲ سال از وقوع حادثه هواپیمای اوکراینی، شهبازی از عمر دوباره‌ای که از خدا گرفت می‌گوید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 08
کد خبر: ۱۱۶۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، دو سال از سقوط هواپیما ۷۵۲ اوکراین و پرواز آسمانی ۱۷۶ هموطن می‌گذرد. حالا ۲ سال است که داغ آتش هر لحظه بر قلب مادران شهدای پرواز سقوط می‌کند و "خاطره" عنصر دردناکی است که از عزیزانشان بر جای مانده است.

اما در میان این ۱۷۶ خانواده داغدار، خانواده‌ای هم بود که چشمش اشک بود و لبش خنده. قلب این خانواده از نجات معجزه آسای عزیز خود شکرگزار بود و به خاطر از دست دادن افتخاران این مملکت همچون هم وطنان دیگر عزادار.

نام واحد شهبازی همان روز‌های اول بعد از سقوط در رسانه‌ها دهان به دهان می‌چرخید. مرد تاجر اهل گنبدکاووس که اعمال قانون او را از رسیدن به پرواز بازداشت و سبب شد به هواپیمای اوکراین نرسد.

 



حالا بعد از گذشت ۲ سال از وقوع این حادثه، شهبازی از عمر دوباره‌ای که از خدا گرفت می‌گوید و مشخص شد که این دومین باری بود که واحد شهبازی از یک سقوط مرگبار نجات یافت: «قرار بود با هواپیمای ۷۵۲ به اوکراین سفر کنم. من شرکت تجاری دارم و همیشه به اوکراین رفت و آمد می‌کنم. اما وقتی در مسیر رسیدن به خانه بودم تا پاسپورتم را بردارم، مامور راهنمایی رانندگی خودروی لکسوس مرا متوقف کرد و راهی پارکینگ کرد. چون خودرو به نام پسرم بود، نتوانستم آن روز کار‌های اداری ترخیص را انجام دهم و همین باعث شد که به پرواز نرسم. زمانی که متوجه شدم پرواز سقوط کرده خیلی به خاطر هم وطنانم ناراحت شدم، اما فکر می‌کردم خدا عمر دوباره به من داده است. یک باردیگر هم قرار بود در هواپیمایی باشم که در قرقیزستان سقوط کرد، اما آنجا هم شرایطی ایجاد شد که پرواز کنسل شد. در واقع این دومین بار بود که از سقوط هواپیما نجات پیدا می‌کردم. یک بار هم در مسیر شهرستان آشخانه به مشهد در جاده یخبندان به اشتباه وارد مسیر اشتباهی شدم و آن روز هم فکر می‌کردم جانم را از دست می‌دهم، اما معجزه وار نجات پیدا کردم.»

او در آخر گفت: «در این دو سال گاهی هم همیشه فکر می‌کنم خدا عمر دوباره‌ای به من داد. بعد از آن باز هم مجبور بودم به خاطر شغلم به اوکراین سفر کنم و الان هم تازه ۳ روز است که از سفر کاری بازگشته ام.»/رکنا

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار