غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴

ناگفته‌های مسافر جامانده از هواپیمای اوکراینی+ صوت

بعد از گذشت ۲ سال از وقوع حادثه هواپیمای اوکراینی، شهبازی از عمر دوباره‌ای که از خدا گرفت می‌گوید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 08
کد خبر: ۱۱۶۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، دو سال از سقوط هواپیما ۷۵۲ اوکراین و پرواز آسمانی ۱۷۶ هموطن می‌گذرد. حالا ۲ سال است که داغ آتش هر لحظه بر قلب مادران شهدای پرواز سقوط می‌کند و "خاطره" عنصر دردناکی است که از عزیزانشان بر جای مانده است.

اما در میان این ۱۷۶ خانواده داغدار، خانواده‌ای هم بود که چشمش اشک بود و لبش خنده. قلب این خانواده از نجات معجزه آسای عزیز خود شکرگزار بود و به خاطر از دست دادن افتخاران این مملکت همچون هم وطنان دیگر عزادار.

نام واحد شهبازی همان روز‌های اول بعد از سقوط در رسانه‌ها دهان به دهان می‌چرخید. مرد تاجر اهل گنبدکاووس که اعمال قانون او را از رسیدن به پرواز بازداشت و سبب شد به هواپیمای اوکراین نرسد.

 



حالا بعد از گذشت ۲ سال از وقوع این حادثه، شهبازی از عمر دوباره‌ای که از خدا گرفت می‌گوید و مشخص شد که این دومین باری بود که واحد شهبازی از یک سقوط مرگبار نجات یافت: «قرار بود با هواپیمای ۷۵۲ به اوکراین سفر کنم. من شرکت تجاری دارم و همیشه به اوکراین رفت و آمد می‌کنم. اما وقتی در مسیر رسیدن به خانه بودم تا پاسپورتم را بردارم، مامور راهنمایی رانندگی خودروی لکسوس مرا متوقف کرد و راهی پارکینگ کرد. چون خودرو به نام پسرم بود، نتوانستم آن روز کار‌های اداری ترخیص را انجام دهم و همین باعث شد که به پرواز نرسم. زمانی که متوجه شدم پرواز سقوط کرده خیلی به خاطر هم وطنانم ناراحت شدم، اما فکر می‌کردم خدا عمر دوباره به من داده است. یک باردیگر هم قرار بود در هواپیمایی باشم که در قرقیزستان سقوط کرد، اما آنجا هم شرایطی ایجاد شد که پرواز کنسل شد. در واقع این دومین بار بود که از سقوط هواپیما نجات پیدا می‌کردم. یک بار هم در مسیر شهرستان آشخانه به مشهد در جاده یخبندان به اشتباه وارد مسیر اشتباهی شدم و آن روز هم فکر می‌کردم جانم را از دست می‌دهم، اما معجزه وار نجات پیدا کردم.»

او در آخر گفت: «در این دو سال گاهی هم همیشه فکر می‌کنم خدا عمر دوباره‌ای به من داد. بعد از آن باز هم مجبور بودم به خاطر شغلم به اوکراین سفر کنم و الان هم تازه ۳ روز است که از سفر کاری بازگشته ام.»/رکنا

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار